Metsänhoidon palvelut

Tuottava metsä nyt ja tulevaisuudessa

Metsänhoidon palvelut ammattitaidolla ja kokemuksella. Paikallisuus on meille tärkeää, joten palveluksessasi on n. 30 sopimuskumppanin verkosto lähialueen yrittäjiä.

Metsänhoidon palvelut

Metsänhoito

Kaikki perinteiset metsänhoidon työlajit ammattitaidolla ja kokemuksella. Metsäsi tarvitsee hoitotöitä kasvun eri vaiheissa. Ajallaan tehdyt metsänhoitotyöt lisäävät metsäsi kasvua ja tuottoa. Hyvin hoidettu metsä sitoo tehokkaasti hiiltä ollen myös oiva hiilinielu.
Lue lisää
Metsän omistaminen

Metsän omistaminen

Metsänomistamiseen liittyy paljon kysymyksiä: Mitä tehdä perintömetsälläni? Mikä on metsäni arvo? Voiko metsästäni tehdä puukaupan? Miten puukaupan verotus menee? Kuinka selvitä perintöveroista? Onko metsässäni erityisiä luontoarvoja?
Lue lisää
Puukauppa

Puukauppa

Hyvin ajoitetulla ja sopivalla voimakkuudella tehdyllä harvennushakkuulla saat metsäsi tuottamaan enemmän puuta ja ennen kaikkea arvokasta tukkipuuta.  Jokainen puukauppa räätälöidään metsänomistajan tarpeiden mukaisesti ja hakkuut suoritetaan ammattitaitoisen ja paikallisen yrittäjäverkoston avulla. 
Lue lisää
Metsänhoidon palvelut

Puunkorjuu

Kattavan konekapasiteetin avulla korjaamme puuta yksityismetsistä metsäteollisuuden tarpeisiin. Puunkorjuun ydinalue on Kymenlaakso, Päijät-Häme ja Itä-Uusimaa. Toimimme Stora Enson tähtiyrittäjänä ja teemme yhteistyötä muidenkin metsäyhtiöiden kanssa.
Lue lisää
Erikoishakkuut

Erikoishakkuut

Monessa mukana! Erityisosaamistamme ovat niin radanvarsi- sähkölinja- kuin tienvarsihakkuut. Suoritamme Infra- ja rakennushankkeiden puuston poiston tehokkaasti aikataulussa. Taajama- ja maisemametsien hoito kuuluu myös palveluihimme. Pystymme tarjoamaan palvelua myös suuriin kokonaisuuksiin laajan ja kattavan kapasiteettimme ansiosta. Kalustomme on nykyaikainen ja henkilöstömme koulutettu.
Lue lisää
Metsänhoidon palvelut

Luonnonhoito

Luonto- ja ympäristöarvot ovat hyvin monille metsänomistajille tärkeitä. Luonnon monimuotoisuutta voidaan parantaa ympäristöarvoja lisäävillä tekijöillä kuten metsämaan kulotuksella. Tämä on tehokas tapa lisätä metsän monimuotoisuutta.
Lue lisää
Metsä